Voor ik het woord voor psycholoog kende, wist ik al dat ik er eentje wilde worden.

Ik hou van mensen, van werken met mensen, van werken met mensen die in de knoop geraakt zijn. Ik vind het een voorrecht om te mogen luisteren naar verhalen die nooit eerder verteld werden of om stil te mogen staan bij gevoelens die heel weinig gevoeld mogen of mochten worden.
Ik hou van verhalen, ik hou van zoeken, ik hou van vinden.

 

In de eerste plaats ben ik een gevoelsmens en vind ik intuïtie – zowel de jouwe als de mijne – ontzettend waardevol. In de tweede plaats ben ik ook wetenschapper, vind ik scholing onwaarschijnlijk belangrijk. Mijn honger naar kennis is groot en daarom blijf ik mijn expertise voortdurend vergroten via verschillende opleidingen. Naast klinisch psycholoog, ben ik cliëntgericht psychotherapeut, emotion focused therapeut en EMDR therapeut (practitioner i.o.).

Ik ben aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen (erkend lid van de VVKP, BFP, VVCEPC , EMDR-Belgium en de psychologenkring van Leuven). Mijn visumnummer is 264741 en mijn erkenningsnummer bij de Psychologische commissie is 912113488.

Daarnaast ben ik gehuwd en fiere mama van twee schatten van kinderen. Gezien theorie en praktijk nog twee verschillende zaken zijn, dagen ze me uit om als mens, partner, mama en therapeut te blijven groeien. Dankzij hen leerde ik heel wat bij rond mild en verbindend ouderschap, hechting en hoogbegaafdheid. Voor deze thema’s kan je ook bij me terecht.

En puur over mezelf? Ik ben sociaal van aard en neem graag die verschillende sociale rollen op. Ik praat en lach graag. Ik luister graag. Ik ben een enorme perfectionist, die oefent in het leren loslaten. Mijn hoofd is vaak druk bezig met allerlei plannetjes, projectjes en ideeën. Ik hou van schrijven en creëren. Rust vind ik in de natuur, in yoga en in stilte bij mijn pen.